Seminarium

Bygga varumärke, e-handel och mobila lösningar 2.0!

Ljungs och INVID presenterar en dag där du har möjligheterna att förstå hur du bygger ett modernt varumärke. Vi hjälper dig också att förstå megatrenderna bakom e-handeln och hur du kan spara 20 minuter om dagen på säkra mobila lösningar.

Ljungs Kommunikation och INVID har sedan en längre tid ett samarbete med flera beröringspunkter. Tillsammans erbjuder vi lösningar genom att kombinera våra respektive expertområden, marknadskommunikation och plattformar för att arbeta smart i effektiva IT-miljöer.

Talare

Rebecca Sellei
Rebecca Sellei, kommunikations- och varumärkesstrateg
Rebecca Sellei
Urban Lindstedt, författare, jounalist och e-handelsexpert
Rebecca Sellei
Niklas Précenth, konsultchef

Agenda

Datum: 1 mars 2018
Plats: INVID, Batterigatan 18, 553 05 Jönköping

09.30 - 10.00

Ankomstregistrering, kaffe och fralla, mingel

10.00 - 10.45

Att bygga ett effektivt varumärke i en föränderlig värld. Dagens möjligheter ställer nya krav på företag i att kommunicera och synas. Vad ska man tänka på? Rebecca Sellei är kommunikations- och varumärkesstrateg för ett antal namnkunniga företag som Scania, ComHem, PeakPerformance och Hästen.

10.45 - 11.00

Bensträckare mingel

11.00 - 11.45

E-handelstrenden – lika omvälvande som när lanthandlarna byttes ut mot varuhus. Det går fort och vi påverkas av digitaliseringen, hyperglobaliseringen och kundernas krav. Journalisten, författaren och e-handelsexperten Urban Lindstedt som driver podden E-handelstrender är en välkänd och uppskattad föreläsare från bland annat Webbdagarna som hjälper dig att förstå megatrenderna som formar framtidens företag.

11.45 - 12.30

Lunch

12.30 - 13.15

Spara minst 20 minuters arbetstid per dag tack vare säkra och mobila lösningar var du än befinner dig. INVID´s konsultchef Niklas Précenth har bl. a. jobbat med att införa Office 365 från ax till limpa på Husqvarna AB som har 8500 globala användare. En av utmaningarna i dylika projekt är att få användarna att kontinuerligt använda tillgängliga verktyg och sprida kunskapen bland kollegor/ samarbetsparter (user adoption). Niklas kommer att berätta om hur man lyckas nå dessa önskade effekter inom såväl små som stora organisationer.

13.15 - 13.30

Presentation av tre unika erbjudanden

13.30 - 14.00

Sammanfattning, utvärdering, avslutning

Anmälan

Kostnad för den aktuella aktiviteten är endast 995 kr exklusive moms. Varmt välkommen med din anmälan senast den 22/2. Alla fält är obligatoriska.